Kvinde fødte barn alt for tidligt ombord på krydstogtskib - sygeplejerskernes genistreg har formentligt reddet drengens liv

Emily Morgan fra Utah var sat til at føde til december. Derfor fik den 28-årige vordende mor grønt lys til at tage på krydstogt, men det var nær endt galt.

Den anden nat ombord på skibet gik hun i fødsel. Drengen blev født og vejede kun 680 gram. Det skriver The Associated Press.

Kaptajnen på skibet satte farten op. Sygeplejersker ombord på skibet fik lavet en midlertidig “kuvøse” ved at pakke drengen ind i håndklæder og mikroovnsopvarmede saltvandsposer og give ham iltmaske på.

De formåede at holde ham i live, til skibet nåede land.

Læs også: Sygeplejersken ved ikke, at hun om lidt vil gense de babyer, hun reddede - reaktionen får tårerne til at trille

Skibet ankom to timer tidligere end planlagt i Puerto Rico. Da var der begyndt at dukke sorte pletter op på den lille drengs fingre, hvilket tydede på, at hans blodcirkulation var dårlig. To ambulancer hastede familien til et hospital.

Herfra blev de overført til et børnehospital i Miami to dage senere.

Siden har drengen, der har fået navnet Haiden, gjort store fremskridt. Han får brystmælk via en sprøjte direkte ind i maven og forventes at blive på hospitalet indtil den 19. december, hvor han egentlig skulle have været født.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip