Kvinde fødte kæmpebaby på over seks kilo

Den 26. juli kom pigen Jasleen til verden. Men selv om forældre altid synes, at netop deres barn er helt specielt, så er Jesleen noget helt for sig selv.

Den nyfødte er nemlig den største baby, der nogensinde er blevet født i Tyskland. Hun vejede imponerende 6110 gram og målte 57,5 centimer ved fødslen. Det skriver Der Spiegel.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Babyer på den størrelse bliver normalt født ved kejsersnit, og på universitetshospitalet i Leipzig stod personalet klar til at gribe ind. Men Jasleen kom til verden ved en naturlig fødsel.

Jasleens mor havde havde haft graviditetssukkersyge, uden at nogen havde opdaget det. En sygdom som ofte giver ekstra store børn. Ifølge hospitalet har både mor og barn det godt, men den nyfødte er dog fortsat indlagt til observation.

Jasleen væltede drengen Jihad af tronen som Tysklands største baby. Han blev født i Berlin i 2011 og vejede "kun" 5,8 kilo.

Ifølge Guinness Rekordbog blev verdens største baby født i Canada i 1879. Drengen vejede mere end 10 kilo, men døde blot 11 timer efter fødslen. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip