Kvinde forsøgt voldtaget: Fynsk overfaldsmand stadig på fri fod

Den unge mand, der søndag morgen overfaldt en 29-årig kvinde i Odense og forsøgte at voldtage hende, er endnu ikke pågrebet.

Alligevel er politiet optimistiske med hensyn til chancerne for at fange ham, skriver bt.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

»Vi har fået omkring ti henvendelser i sagen, og i nogle af dem er der sammenfald, så vi har fået noget at arbejde videre med,« siger vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen, til bt.dk.

Kvinden blev overfaldet på stien ved Kastanievej og Sdr. Boulevard i Odense ved femtiden søndag morgen. Hun kom gående ad stien, da en cirka 20-årig mand af afrikansk afstamning pludselig overfaldt hende og lagde hende på jorden. Herefter begyndte han at tage tøjet af hende og sig selv.

Af en eller anden grund opgav han sit forehavende, men han stjal hendes pung og mobiltelefon, hvorefter han stak af. Under flugten blev han fanget af et overvågningskamera. Politiet valgte søndag at offentliggøre billeder fra optagelserne i forsøget på at finde gerningsmanden.

Klik her og bliv medlem af Danmarks nye Facebook-side med efterlysninger

Han beskrives som afrikansk, cirka 20 år og engelsktalende. Han er almindelig af bygning, og var på gerningstidspunktet iført en blå, orange og mørk T-shirt - muligvis uden ærmer - med tallet 83 på ryggen og maven. Henvendelser kan rettes til Fyns Politi på telefon 114.

Se billederne af den formodede gerningsmand ved at klikke herunder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip