Kvinde fundet død i bil ved siden af sine tre børn

En forsvundet mor er fundet død ved rattet i sin bil. Hendes tre børn var i live og befandt sig i bilen sammen med hende.

Christine Woo forsvandt sporløst mandag, da hun forlod sit hjem i Texas for at løbe nogle ærinder med sine tre børn på mellem et og fire år. Det skriver The Mirror

 

Bilen blev fundet på en parkeringsplads ved et shoppingcenter i Frisco torsdag. Her sad den 39-årige mor på forsædet ved rattet og var død. Hendes datter på fem år, søn på tre år og yngste datter på 16 måneder blev fundet i bilen sammen med liget.

Moderen havde stadig sin yngste pige i armene. Børnene var dehydrerede og blev taget med på hospitalet til behandling.

Umiddelbart tyder intet på, at der er sket noget kriminelt, men liget af kvinden skal undersøges af en retsmediciner. Den knuste ægtemand siger til lokale medier, at Christine Woo aldrig ville gøre noget, der kunne skade hendes børn.

Han meldte hende først savnet tirsdag, fordi han fejlagtigt troede, at man skulle vente 24 timer med at melde en person savnet.

Læs også: 15-årig skolepiges tragiske dødsfald endelig opklaret - teenagedreng anholdt 

Hun havde ikke pakket nogle ting eller gjort andet, der kunne indikere, at hun flygtede fra hjemmet. Manden prøvede at ringe til hendes mobiltelefon, men den ringede i et andet rum i huset, fordi hun ikke havde taget den med.

Dagens Gossip