Kvinde fundet i live efter 16 dage i ruin

En kvinde har overlevet mere end to uger i ruinerne af det fabrikskompleks, der 24. april styrtede sammen og dræbte mindst 1.000 tekstilarbejdere i den bangladeshiske hovedstad, Dhaka.

Ahmed Ali, leder af landets brandberedskab, fortæller til AFP, at kvinden befandt sig i et hulrum mellem en søjle og en loftsbjælke.

»Hendes navn er Reshmi. Enten har hun haft en vandreserve hos sig, eller også har hun drukket noget af det vand, vi har pumpet ind i bygningen,« fortæller brandchefen.

En redningsarbejder fortæller, at man hørte kvinden råbe om hjælp, mens hans hold gennemsøgte ruinerne af Rana Plaza, som husede et større antal tekstilfabrikker.

»Mens vi fjernede murbrokker, råbte vi, om nogen var i live. Der var da, at vi hørte hende sige: »red mig, red mig«,« fortæller den unavngivne redningsarbejder ifølge AFP til Somoy TV.

Dødstallet efter sammenstyrtningen har fredag rundet 1.000, fortrinsvist kvindelige arbejdere fra fabrikkerne i komplekset. Mindst 2.437 overlevende er blevet reddet, heraf mange med alvorlige kvæstelser.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip