Kvinde har stor blød bule i nakken - læge skærer den mytiske gevækst op og bliver skuffet

Den amerikanske dermatolog Sandra Lee, også kendt som Doctor Pimple Popper, ligger ikke på den lade side, når det gælder arbejdet med at punktere besynderlige bylder på fremmede mennesker. 

Lægen udfører sit job for rullende kameraer og deler adskillige videoer på Youtube hver måned, så alle med hang til bumser og buler kan blive underholdt og frastødt.

I denne video får Sandra Lee besøg af en kvinde med en mærkværdig blød gevækst i nakken. Man kan egentlig ikke se den, fordi hendes hår dækker den, men så snart hun tager fat om den, er det tydeligt, at det er en omfangsrig krabat.

Da den frygtløse læge har lagt et langt snit i kvindens hovedbund for at åbenbare indholdet af bulen, fortæller hun skuffet, at det er utilfredsstillende, at hun er nødt til at pille cysten ud i små stykker. Hun kan bedre lide at fiske en sammenhængende masse ud forstås. 

Under videoen på Youtube skriver Sandra Lee, at der er tale om en harmløs tumor udgjort af fedt. Men den er ganske modbydelig alligevel.

Kan du ikke få nok af bumser og bobler og buler? Så se lige denne her: Berømt bumselæges største udfordring: Kvinde kommer ind med mystisk bule på overarmen.

Se bulen blive skåret op herunder - hvis du tør.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip