Kvinde kigger ind i sin stumme mands øjne: Reaktionen efterlader hende fuldstændig målløs

Lorraine og Don har været gift i 25 år. Siden de blev gift i 1989 var de ikke kun partnere privat, men også professionelt.

De drev en gård sammen, men alt det ændrede sig i 1995. Parret havde fået tre børn sammen, og pludselig ramte tragedien. Don blev diagnosticeret med ALS - en meget aggressiv form for sclerose.

Hans helbred blev hurtigt dårligere. Fem år senere måtte han have en respirator, der gjorde ham ude af stand til at tale.

Trods modgangen blev Lorraine sammen med sin elskede mand og passede på ham. Det hårdeste ved sygdommen var hans manglende evne til at kommunikere. Først prøvede hun at lave et bræt med bogstaver, som hun holdt op foran ham. Han kunne derefter kigge på bogstaverne, og sammen kunne de stave sig igennem de ord, han ønskede at sige til sin kone. Men det var en omfattende process, hvor han kun kunne sige et ord ad gangen.

Efter 15 år kom så “miraklet”. Mick Ebeling, der har etableret Not Impossible Labs, satte sit hold i gang med at opfinde en computer, der kunne lade Don tale med sine øjne. Meget hurtigere end med det gamle bræt med bogstaver.

De første ord, Don sagde, efterlod hans kone i tårer.

Læs også: Hendes stedfar misbruger hende - så kommer disse bikere kørende og gør det utænkelige

- Min kære Lorraine. Jeg kan ikke forestille mig livet uden dig. Du har fået de sidste 25 år til at flyve forbi og gjort de sidste 20 med ALS til at bære. Jeg kan ikke vente på de næste 20 med dig. Kærlig hilsen Don, sagde han.

Se videoen, hvor Don for første gang i 15 år taler til sin kone, nedenfor.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip