Kvinde køber en menu til en hjemløs på McDonald’s - fortryder det med det samme

Det varmer altid, når man hører om mennesker med hjertet på rette sted. Et af de mennesker er Claire Varin fra Storbritannien.

Hun befandt sig på McDonald’s, da hun så en mand spise ketchup nærmest direkte fra dispenseren, hvor man normalt hælder dyppelsen op i små kopper.

Hun syntes, det var så synd for manden, at han åbenlyst var meget sulten, at hun besluttede sig for at købe en McDonald’s-menu til ham. Det fortrød hun straks, skriver Daily Mail

Den 33-årige mor til to var på McDonald’s i Halifax, da hun så den ubarberede mand sidde ved et bord. Han havde en rygsæk ved sid siden, men ingen mad på bordet - ud over den ketchup, han skovlede i sig.

Lige som hun stillede maden foran ham og tænkte, at hun havde gjort en god gerning, kom en fra restaurantens personale ned til bordet med en menu og undskyldte for ventetiden.

- Jeg troede, at jeg skulle dø af skam. Jeg håbede på, at der ville åbne sig et hul under mig. Jeg blev ikke for at se, om han spiste maden, jeg havde købt til ham. Jeg løb bare ud af restauranten så hurtigt, jeg kunne, fortæller hun til avisen.

At vise omsorg er ikke fremmed for Claire Varin, der arbejder fuldtid som hjemmeplejer.

Læs også: Kvinde måtte en tur på hospitalet: Blev ramt af flyvende lort fra himlen

- For at være ærlig, så løb min fantasi lidt løbsk. Havde denne stakkels mand været ude på gaden hele natten? Var det det eneste mad, han ville få at spise i dag? Måske havde han ingen penge og sultede. Jeg tænkte, at det kun var desperation, der kunne få nogen til at spise ketchup, forklarer hun videre.

Efter hun havde forladt restauranten i al hast, fortalte hun sin mand og sine venner om episoden. Nu bliver hun mobbet på det groveste.

- Mine venner vil ikke lade være med at tale om det, og min mand bliver ved med at grine af mig. Han siger, at han vil følge efter mig fra nu af for at være sikker på, at jeg ikke køber mad til fremmede, siger hun.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip