Kvinde kommer ind med mystisk bule i hovedbunden - lægen tror ikke sine egne øjne

Dermatologoen Sandra Lee, der også kendt som Dr. Pimple Popper, har sin egen kanal på Youtube. Her deler hun videoer af sine indgreb, som man skal være gjort af en helt særlig støbning for at kunne se til ende.

I denne uge har hun lagt en video ud, som viser en særlig grum gevækst. Selvom Sandra Lee finder bulen ækel, afholder det hende ikke fra at gå i krig med den og skære den åben, som var det juleaften.

Cysten i kvindens hovedbund er på størrelse med et æg, og da den bliver åbnet, viser det sig, at den er fyldt med en klistret, sort væske af en art. Faktisk kvalificerer indholdet af bulen sig måske til at være noget af det mest frastødende, nettet har set fra Dr. Pimple Popper.

Læs også: Læge skærer en mystisk bule op - og er overrasket over indholdet

Sandra Lee kalder cysten, som kvinde har gået med hat for at skjule, for 'en af de mest forstyrrende cyster, jeg nogensinde har fjernet'. Under videoen afslører hun, at den besynderlige væske chokerede hende:

- Det var, da jeg skar i den senere, at jeg var chokeret over at se, at indholdet var gjort af en tyk og meget mørk væske. Hvis den var gået i stykker, mens jeg stadig var ved at fjerne den, ville den have skabt et stort rod. Det er en smule foruroligende for mig at tænke på, og jeg er taknemmelig over, at jeg fjernede den intakt.

Se hele ingrebet herunder - hvis du ikke er sart.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip