Kvinde lå kvæstet i tre dage med død kæreste

Skrevet af admin

09/07/2015

Mest læste i dag

Ved siden af hende lå liget af hendes kæreste, en 28-årig mand, der blev dræbt i ulykken.

Parret og deres bil blev fundet ved en motorvej nær byen Stirling onsdag. Her blev den 28-årige mand erklæret død, mens hans kæreste blev kørt på hospitalet.

Kvindens far retter nu en kraftig kritik mod det skotske politi, efter at politiet har erkendt, at alarmcentralen modtog en opringning søndag formiddag om, at en bil var kørt af vejen.

- Lamara befandt sig på en mark i tre dage efter ulykken. Hun var på vej hjem, skriver den unge kvindes far på Facebook.

- En venlig fyr ringede ind om ulykken, men fordi meldingen blev ignoreret hos alarmcentralen, blev beskeden aldrig givet videre, skriver han.

Faren til den dræbte 28-årige mand siger, at hans søn ikke kunne reddes, men at hurtigere hjælp kunne have gjort en forskel for den unge kvinde.

Parrets familier meldte dem savnet mandag, men det var først, da der onsdag kom endnu en opringning til alarmcentralen om, at en bil var forulykket, at politiet tog ud for at se på sagen.

Politiet i Skotland siger, at der er indledt en undersøgelse for at få afklaret, hvorfor ingen reagerede på det første nødopkald.

- Det er dybt chokerende, at de mennesker blev efterladt i bilen i tre dage, uden at politiet fulgte op på det, siger Murdo Fraser, der er medlem af det skotske parlament, til avisen Scotsman.

/ritzau/AFP