Kvinde lægger billede af sin hund på Facebook: Så kan den lære at lukke munden

En kvinde fra Florida i USA oplevede at blive udsat for et regulært stormvejr på Facebook, efter hun lagde et billede op af sin hund, hvor hun havde tapet dens kæber sammen. 

Hun gjorde det angiveligt fordi hun ikke gad høre på den gø, men 45.000 mennesker delte hendes opdatering på facebook på 14 timer, hvilket medførte en tsunami af klager og trusler fra fremmede - alligevel nægtede hun at tage billledet ned igen. 

Hun gik så langt som at forsvare sin handling, der angiveligt var et bizart forsøg på at opdrage hunden. 

- Jeg gjorde det kun i et minut, og efterfølgende stoppede den med at gø, skriver kvinden på Facebook, til en af dem mange mennesker, der anklager hende for dyrplageri. 

Selvom hun blev bestormet af vrede brugere, nægtede hun efterfølgende at fjerne billedet igen. Det har ført til politanmeldelser af kvinden fra 44 stater i USA og så langt væk fra som Australien, skriver Daily Mail. 

Men selvom der er indledt en efterforskning, er det endnu ikke lykkedes politiet at få kontakt til kvinden på hendes kendte adresser. 

Læs også: Stor dusør udloves på den person, som gjorde dette ved en uskyldig hund

I Juni i år blev en 15 måneder gamle Staffordshire terrier-blanding ved navn Caitlyn tape bundet så stramt om snuden, at tungen stak ud mellem tænderne, hvilket afskar blodgennemstrømningen til tungen.

Det lokale dyreværn var så forfærdede over epiosden, at de udbød en dusør på 1000 dollars - knap 6800 kroner - i dusør for oplysninger, der kunne lede til gerningsmanden.

Dagens Gossip