Kvinde lagde denne video på Facebook: Nu kalder rasende folk hende pædofil

Det skulle bare have været en sjov video, men nu er en brasiliansk kvinde blevet beskyldt for både pædofili og børnemishandling, efter den debatskabende optagelse har spredt sig på nettet. Det skriver Daily Mail.

På optagelsen ses en ung brasiliansk kvinde fra Rio de Janeiro, der 'twerker' i selskab med en lille dreng. Det er uklart, om kvinden er mor til den drengen, men i hvert fald morer de sig begge - sammen med vedkommende der optager videoen – over den lille drengs reaktion på kvindens hoppende numse.

Den lille dreng prøver hurtigt at tage del i legen ved at imitere kvinden, og selvom uden tvivl er ganske uskyldigt det hele, så kan drengens bevægelser godt lede tankerne over på noget lidt mindre uskyldigt.

Efterfølgende blev videoen lagt på Facebook, hvor den nu er set af over 2 millioner og delt mere end 750.000 gange. Mens mange seere har kaldt udskejelserne for uskyldig leg, så har endnu flere raset over optagelserne, som de finder voldsomt upassende.

I kommentarer til videoen er kvinden efterfølgende blevet beskyldt for både børnemishandling og pædofili,

En af de personer, der har delt klippet, er en Facebook-bruger ved navn Daniel Canício, der i en kommentar til videoen har spurgt:

-Hvad er der sket med denne planet? Hvordan kan vi gå tilbage og starte fra begyndelsen? Jeg prædiker ikke moral, men når det går op for dig, at der er folk, der synes, at dette (videoen, red.) er sjovt og sejr, så ved du, at verden er syg!

En Facebook-bruger gik så langt, som til at anklage hende direkte for pædofili:

- Vent lige et øjeblik. Hvordan har barnet lært dette? Tæller dette ikke som blufærdighedskrænkelse eller måske endda pædofili?

Flere har dog også skrevet, at folk bør slappe af, og at den lille dreng på videoen bare tror, at det er en leg.

Herunder kan du se den omdiskuterede video og selv bedømme, om den er helt i orden eller over stregen.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip