Kvinde må gerne bo med dømt pædofil, fordi hun låser sine døtre inde om natten

Skrevet af Jesper Larsen

19/04/2015

Mest læste i dag

En sag om en dømt pædofils tilladelse til at bo i sammen med en kvinde og hendes to piger vækker lige nu forargelse i Storbritannien, efter det er kommet frem, hvordan socialarbejdere i kommunen har givet tilladelsen, fordi børnene bliver låst inde på deres værelse om natten.

Socialarbejderne gav grønt lys til indflytningen efter de godkendte en sikkerhedsplan, der blandt andet inkluderede at manden sov inderst i sengen, så han skulle træde over kvinden, hvis han forsøgte at komme ind til de sovende børn. 

Læs også: 17-årig så kæresten overfalde mor og søster og tog sagen i egen hånd

Derudover godkendte de indretningen, fordi de indelåste børn havde en babyalarm, som de kunne bruge til at komme i kontakt med moderen med i løbet af natten, hvis de skulle på toilettet, eller hvis manden forsøgte at forgribe sig på dem. 

Det var børnenes bedstemor, der i første omgang klagede over godkendelsen, fordi manden flyttede ind få måneder efter han var blevet vurderet til at være en fortsat fare for børn. 

- Babyalarmen og de andre såkaldte foranstaltninger for at forebygge overgreb på mine børnebørn er en omgang nonsens, siger bedstemoderen til Mirror

Læs også: Pædofil mand, der blev banket til ukendelighed af ofrets far, har fået sin dom

- Efter jeg fandt ud af, at min datters nye mand er pædofil, har jeg forsøgt at gøre mine bekymringer gældende overfor de sociale myndigheder. Jeg er målløs over at denne mand fik lov til at flytte ind med familien, siger bedstemoderen til Mirror. 

Manden er tidligere blevet dømt for et sexuelt overfald på en 13-årig, og han er registreret i et register over sexforbrydere. En del af hans dom er desuden, at han ikke må være alene med børn under 16 år. 

Men alligevel vil kommunen trække tilladelsen tilbage. 

- Vi har kigget på sagen gentagne gange, og vi har konkluderet, at der i den nuværende indretning er nok muligheder for børnenes mor til at sikre børnene mod ham, siger en talsmand for byens sociale myndigheder.