Kvinde med gul pose over hovedet begik to røverier

Skrevet af Elo Christoffersen

14/08/2013
En 36-årig kvinde fra Odense blev i nat anholdt efter et røveriforsøg samt et fuldbyrdet røveri. Det skete i Odense. Kort før midnat forsøgte kvinden at komme ind hos Shell i Ejbygade, iført en gul plasticpose med hul til øjnene og en knust flaske i hånden. Det mislykkedes dog at komme ind. Kvinden gik videre til Shell på Hjallesevej og her brugte hun samme fremgangsmåde. - Denne gang lykkedes det hende at komme ind og true ekspedienten med den knuste flaske og hun fik udleveret et mindre kontantbeløb i mønter, fortæller vagtchef hos Fyns Politi, Hans Frederiksen, til Dagens.dk. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder Den 36-årige kvinde blev senere på natten anholdt på Kragsbjergvej, hvor hun var i besiddelse af de stjålne mønter og hun erkendte røveriet. Kvinden fremstilles i grundlovsforhør i dag klokken 13.30.

Dagens topnyheder

En 36-årig kvinde fra Odense blev i nat anholdt efter et røveriforsøg samt et fuldbyrdet røveri. Det skete i Odense.

Kort før midnat forsøgte kvinden at komme ind hos Shell i Ejbygade, iført en gul plasticpose med hul til øjnene og en knust flaske i hånden. Det mislykkedes dog at komme ind.

Kvinden gik videre til Shell på Hjallesevej og her brugte hun samme fremgangsmåde.

- Denne gang lykkedes det hende at komme ind og true ekspedienten med den knuste flaske og hun fik udleveret et mindre kontantbeløb i mønter, fortæller vagtchef hos Fyns Politi, Hans Frederiksen, til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Den 36-årige kvinde blev senere på natten anholdt på Kragsbjergvej, hvor hun var i besiddelse af de stjålne mønter og hun erkendte røveriet.

Kvinden fremstilles i grundlovsforhør i dag klokken 13.30.