Kvinde overfaldet med peberspray og pistol på tankstation

»Hun står og taler i telefon udenfor sin bil, da hun er færdig med at tanke, og så kommer der to mænd, som har ligget på lur og observeret, luskende hen til hende. Uden at veksle et ord trækker den ene en peberspray frem og sprøjter hende i ansigtet på en meters afstand,« fortæller Kim Munksgaard.

Kvinden har siden fortalt politiet, at hun mærkede en brændende fornemmelse og kunne lugte peberet, men at hun dog stadig kunne orientere sig.

»Da hun kigger op, får hun to omgange mere med pebersprayen, mens hun forsøger at trække sig væk. Mændene siger, de vil have hendes bilnøgler, og den ene træder frem og holder en sølvlignende pistol op til ansigtet på hende. De siger, de vil skyde hende, hvis hun ikke giver dem nøglerne,« fortæller vagtchefen.

Den 24-årige begynder at skrige og ser i det samme, at der kommer en bil kørende ude på vejen. Hun forsøger at løbe efter den, mens hun med fjernkontrollen i sine nøgler får låst bilen. Hun ser, at mændene ikke løber efter hende, men at de bliver stående ved bilen.

»Hun får ikke fat i bilen ude på vejen, men hun ser, at der er lys i et nærliggende hus, hvor hun løber hen og banker på og kommer i sikkerhed. Og her fra får hun ringet til politiet,« fortæller vagtchefen og tilføjer, at det ikke lykkedes gerningsmændene at bryde ind i kvindens bil.

»Mændene forsvinder i ukendt retning. Formentlig til fods,« siger Kim Munksgaard.

Den ene mand beskrives som 175 centimeter høj, spinkel af bygning, iført grå joggingbukser, en mørk jakke eller bluse, der poser, og en sortstrikket elefanthue med huller til øjne og mund. Han talte dansk med accent og holdt pebersprayen i sin venstre hånd.

Den anden mand beskrives som 175 centimeter høj, almindelig af bygning, iført mørkt overtøj og ligeledes en elefanthue med huller til øjne og mund. Han bar en sølv- og sortfarvet pistol.

»Vi er ret sikre på, de er fra lokalområdet. Vi er ved at undersøge en taske, som vi mener, de har glemt der, hvor de lå på lur,« fortæller Kim Munksgaard.

Politiet har tilbudt kvinden, som er stærkt chokeret, psykologhjælp.

Dagens Gossip