Kvinde prøvede trick fra Facebook og brændte næsten sit hus ned

Noget af det fine ved sociale medier er, at folk kan dele tips og tricks til at gøre dagligdagen lidt nemmere. Men nogle gange gør de desværre også det modsatte.

Det måtte den 66-årige britiske kvinde Suzanne Dale sande, da hun prøvede et trick, som næsten var ved at tage livet af hendes hus.

Hun havde set et tip på Facebook til, hvordan man kunne lave brød med grillet ost i en toaster i stedet for i ovnen. Ved at vende toasteren om skulle den kunne gøre arbejdet bedre. Det skriver Machester Evening News

Da hun sidste onsdag prøvede at vende toasteren om, brød den pludselig ud i flammer. Nu advarer hun andre mod tricket.

DON'T TRY THIS AT HOME... !!! ...Saw a tip on FB about turning your toaster on it's side for toasted cheese.....thought...

Posted by Suzanne Dale on Wednesday, November 18, 2015

Røgen fyldte hurtigt køkkenet, og Suzanne Dale smed toasteren ud af vinduet.

- Heldigvis bor jeg i et hus med en have, men hvis det var nogen, der havde boet i en lejlighed eller nogen, der var mindre mobile, som ikke kunne få den ud ligeså hurtigt, kunne det have været virkelig farligt, siger hun.

Det er uklart, hvad der præcis fik toasteren til at bryde i brand. Episoden medførte, at de lokale brandmyndigheder kort efter udsendte en officiel advarsel.

Læs også: Hendes 15-årige datter følte sig pludselig træt: Nu advarer mor andre forældre

Suzanne Dale er tilsyneladende ikke den eneste, der har oplevet noget lignende.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip