Kvinde ringer til alarmcentralen, da hun lægger mærke til sin kollegas mystiske adfærd

En 34-årig mand blev i går dømt, efter han erkendte sig skyldig i at have onaneret ned i sin kollegas kaffe og stillet den på hendes skrivebord.

Robert John Lind blev frikendt for mere alvorlige anklager, fordi retten ikke mente, at hans handlinger kunne karakteriseres som seksuelt overgreb. I stedet blev han dømt for blufærdighedskrænkelse. Det skriver Opposing Views.

En kvinde ringede i august sidste år til politiet. Hun sagde, at hun mente, kollegaen “efterlod kropsvæsker på hendes skrivebord”.

Hun sagde også til politiet, at hun havde set den 34-årige stå ved hendes skrivebord med ryggen til. Han havde ifølge hende begge sine hænder foran sig nær sine kønsdele. Kvinden inspicerede sit skrivebord og lagde mærke til en mærkelig lugt, der mindede om urin.

Da hun lugtede til sin kaffe, konstaterede hun, at den lugtede lige så dan. Hun sagde til politiet, at kaffen i det hele taget havde lugtet og smagt grimt på det seneste.

Læs også: Bror offentliggør sin søsters knaldeliste, efter at hun sladrede til forældrene om alkohol

Den 34-årige erkendte - da han blev afhørt af politiet - at han var forelsket i sin kollega og havde onaneret på hendes skrivebord og ned i hendes kaffe.

Han nægtede, at årsagen til kropsvæskerne i kaffen skulle være hævn.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip