Kvinde risikerede sit liv, da hun blev gravid med tvillinger: - Det var risikoen værd

Da Holley Tierney var gravid i 23. uge, fik hun konstateret kræft.

Lægerne mente, hun satte sit eget liv i fare, fordi hun nægtede at få en abort og straks gå i gang med cancerbehandlingen. Det skriver Mirror.

Den 25-årige var knust, da lægerne fortalte hende, hun havde kræft i lymfesystemet. Hun blev anbefalet at slutte graviditeten og begynde i kemoterapi. Men på det tidspunkt kunne hun allerede mærke tvillingerne sparke inde i maven.

Derfor nægtede hun og besluttede sig for at risikere sit eget liv for sine ufødte børn.

Tvillingerne blev født den 19. august. Holley Tierney fødte dem i 29. ugen.

- Da det gik for lægerne, at jeg ikke ville have en abort, blev de ved med at presse på for, at de skulle fødes for tidligt, men jeg ville vente til 30. uge, før jeg fik et kejsersnit. Men i 29. uge sagde lægerne, at jeg ikke burde vente længere, fordi kræften kunne vokse, og jeg var nødt til i gang med kemoterapi, siger den nybagte mor.

Hun begyndte med kemoterapien en uge efter fødslen.

- De havde kæmpet så hårdt for at forblive i live, og nu var jeg nødt til at kæmpe for mit liv, og det er lige præcis, hvad jeg gør, siger Holley Tierney.

Læs også: Mirakelbaby vejede under 500 gram ved fødslen

I dag er de endelig hjemme efter 11 uger på hospitalet. Holley Tierney har en kemobehandling tilbage.

- Det var den lykkeligste dag i mit liv, da mine børn kom sikkert til verden. Det var helt klart risikoen værd. Alt, der betød noget, var deres helbred, siger den nybagte mor.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip