Kvinde river tatovering med eks-kæreste navn af - sender huden med posten

Mens elskende verden over i dag fejrer valentinsdag, sidder britiske Torz Reynolds nok og ømmer sig. Hun har nemlig mærket smerten ved ulykkelig kærlighed, både psykisk og fysisk.

Gennem to år havde hun været kærester med Stuart "Chopper" May, og undervejs havde hun fået tatoveret ordene Choppers Bitch på sin underarm.

Men i slutningen af 2013 måtte parret tage en tårevædet afsked, da Chopper skulle rejse til Alaska, hvor han  - angiveligt - havde fået sit drømmejob. Få dage senere fortalte venner dog Torz Reynolds, at han stadig var i England, og at han i stedet var flyttet sammen med en kvinde, som han været sammen med et halvt år, mens han også havde været kærester med Torz Reynolds.

Læs også: Tatoverede mænd vil sælge deres hud som kunst

Det fik hende til at snitte sin hud omkring tatoveringen og med et pincet hive huden af, skriver Daily Mail.

- Jeg kan ikke lide smerte, men det var faktisk meget afslappende, da huden kom af. Det var eftersmerten, der gjorde mest ondt. Det var en grim, svidende følelse, og det var en vanskelig opgave at tage tøj på, siger hun til Daily Mail.

- At fjerne tatoveringen på den måde gav mig helt sikkert afklaring. Jeg vil gerne komme mig over ting hurtigt, og jeg sletter altid personen helt fra mit liv, siger hun.

Læs også: Gratis tatovering: Nu skal svastikaet ud af nazismens skygge

Hun pakkede huden fint ind, så det lignede en rigtig gave. Hun sendte den med et såkald track & trace-nummer, så hun kunne holde øje med, om pakken var modtaget. Hun er dog ked af, at hun ikke kunen se Choppers reaktion.

- At sende tatoveringen til Chipper sendte en klar besked. Nu ved han, at han aldrig igen skal lave pis med mig, siger hun.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se billeder af den amputerede tatovering herunder. ADVARSEL: Stærke billeder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip