Kvinde sætter båndoptager til at optage, før narkoselægen bedøver hende - da hun lytter optagelsen igennem, er hun dybt chokeret

Ethel Easter fra Texas havde en ubehagelig samtale med sin læge.

Derfor besluttede hun sig for at sætte en båndoptager til at optage, mens hun skulle opereres for brok. Hun gemte optageren i sit hår, så ingen opdagede den.

Da hun afspillede optagelsen, efter operationen var vel overstået, fik hun et chok over indholdet. Det rapporterer Fox26.  

Så snart hun var blevet bedøvet og ikke kunne høre noget, begyndte lægen at tale grimt om hende og hendes krop.

- Hun er lidt af en håndfuld. Hun skældte os ud i klinikken, da vi ikke kunne booke hende en tid inden for to uger, siger kirurgen blandt andet på båndet.

Han taler videre med en kollega om, at det ikke er en måde at tale til den person, som skal operere en, på.

- Har I set hendes navle?, spørger en kvindestemme på båndet, hvis kommentar bliver efterfulgt af latter.

Rystet over kommentarer
Ethel Easter er vred over, at kirurgerne og sygeplejerskerne kan finde på at tale sådan om en patient, der er forsvarsløs og bedøvet.

- Da jeg hørte kommentarerne på båndet og lyttede til dem, var jeg chokeret. Jeg anede ikke, at kirurger, narkoselæger og sygeplejersker ville opføre sig på den måde på en operationsstue, siger hun.

Læs også: Mand trykker på “optag” på sin mobil, før han bliver lagt i narkose: Lægens udtalelser er chokerende

Hospitalet har nægtet at kommentere på episoden med henvisning til tavshedspligten.

Ethel Easter har dog modtaget et brev, hvor hun bliver informeret om, at hospitalet har brugt episoden til at minde personalet om, at de skal være betænksomme i deres udtalelser til enhver tid.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip