Kvinde sigtet for brandstiftelse på politigård

Efterforskningen har således sendt politiet i en anden retning.

»I løbet af formiddagen (onsdag, red.) tydede mere og mere på, at vores mistankegrundlag mod ham blev svækket, så vi bredte efterforskningen ud. Og så faldt vores interesse over denne her 21-årige kvinde fra Sydfyn,« siger vicepolitikommissær og stationsleder ved politiet i Svendborg Klaus Arboe til Berlingske Nyhedsbureau.

»Det materiale, vi så kunne finde frem omkring hende, gjorde, at vi valgte at anholde hende i går eftermiddag, hvor vi samtidig valgte et løslade den 24-årige mand,« fortsætter han.

Vicepolitikommissæren vil ikke give flere oplysninger omkring den anholdte, da hun skal fremstilles i grundlovsforhør torsdag klokken 11.30.

Klokken 23:27 tirsdag blev politiet informeret om, at der var ild i en af politigårdens tilstødende bygninger, der normalt bliver brugt til opbevaring. De tililende betjente fik hurtigt slukket ilden med en pulverslukker, hvorefter brandfolk klarede efterslukningen. Et vidne fortalte efterfølgende, at hun havde set en person med en sort rygsæk løbe væk fra gerningsstedet, og den 24-årige blev anholdt kort tid efter.

Dagens Gossip