Kvinde skar mandens penis af og smed den i affaldskværn

En noget bizar sag er for retten i Orange Country i Californien.

50-årige Catherine Kieu er tiltalt for, at have skåret eksmandens penis af med en køkkenkniv. Derefter smed hun den tilsyneladende i en affaldskværn. Det skriver avisen LongBeachPatch.

Overgrebet fandt sted den 11. juli 2011. I retten fortalte manden grædende om, hvordan kvinden dopede ham ved et måltid. Han faldt i søvn og blev efterfølgende bundet til sengen.

Da han vågnede op igen, var han i et mørkt rum og kunne ikke bevæge sig. Og konen sad ved fodenden af sengen.

Hun trak hans shorts ned og tog fat i hans penis og skar den af med en skarp genstand. Derefter smed hun hans penis på et tæppe ved sengen.

Manden havde store smerter og gik angiveligt på et tidspunkt i chok. Men han hørte at affaldskværnen kørte flere gange.

Bagefter kom konen tilbage og spurgte om hun skulle alarmere politiet. Han bad om, at hun ringede til alarmcentralen.

På hospitalet har manden fået rekonstrueret urinvejene. Og manden mener i øvrigt ikke, at han kommer til at dyrke sex igen. Hans penis er nemlig ikke blevet rekonstrueret.

I retten har den 50-årige kvindes forsvarer forsvaret hendes handling med, at hun lider af post-traumatisk stress, da hun er opvokset under krigen i Vietnam. Det mener anklageren dog ikke. Han betegner hende som veluddannet, kontrollerende og manipulerende.

I parrets soveværelse havde hun desuden installeret overvågningsudstyr. Hun havde mistanke om, at manden var hende utro. Og det skulle formentlig være grunden til, at hun skar mandens penis af.

Dagens Gossip