Kvinde snittet i håndledet af flygtende mand

En 38-årig kvinde blev onsdag aften snittet dybt i håndleddet med en kniv, da hun kom i vejen for en flygtende mand i København.

Kvinden ville sammen med sin mand og sit barn parkere ved Hans Knudsens Plads på Østerbro, da manden løb ind i familiens bil, fortæller central efterforskningsleder Sajjad Haider.

- Han er på vej væk fra noget tumult på pladsen og slår enten på bilen eller løber ind i den. Der er flere, der løber efter ham.

- Kvinden står ud og spørger, hvad han laver, og så trækker han en kniv og snitter hende meget dybt i håndleddet, siger Sajjad Haider fra Københavns Politi.

Den 38-årige kvinde, der efter alt at dømme er et tilfældigt offer, er stadig indlagt, men har på intet tidspunkt været i livsfare, lyder det fra efterforskningslederen.

Den mistænke - en 27-årige mand - blev anholdt kort efter i nærheden og bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør. Han er sigtet for grov vold.

Hændelsen skete omkring 21.15. Kort forinden var syv-otte personer - heriblandt den anholdte - involveret i noget tumult på pladsen. Efterforskningslederen ved endnu ikke, hvad der ligger bag slagsmålet.

/ritzau/

Dagens Gossip