Kvinde snittet i håndledet af flygtende mand

En 38-årig kvinde blev onsdag aften snittet dybt i håndleddet med en kniv, da hun kom i vejen for en flygtende mand i København.

Kvinden ville sammen med sin mand og sit barn parkere ved Hans Knudsens Plads på Østerbro, da manden løb ind i familiens bil, fortæller central efterforskningsleder Sajjad Haider.

- Han er på vej væk fra noget tumult på pladsen og slår enten på bilen eller løber ind i den. Der er flere, der løber efter ham.

- Kvinden står ud og spørger, hvad han laver, og så trækker han en kniv og snitter hende meget dybt i håndleddet, siger Sajjad Haider fra Københavns Politi.

Den 38-årige kvinde, der efter alt at dømme er et tilfældigt offer, er stadig indlagt, men har på intet tidspunkt været i livsfare, lyder det fra efterforskningslederen.

Den mistænke - en 27-årige mand - blev anholdt kort efter i nærheden og bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør. Han er sigtet for grov vold.

Hændelsen skete omkring 21.15. Kort forinden var syv-otte personer - heriblandt den anholdte - involveret i noget tumult på pladsen. Efterforskningslederen ved endnu ikke, hvad der ligger bag slagsmålet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip