Kvinde tager alene på bryllupsrejse efter sin hendes mand blev nægtet visum

Efter en masse forberedelse og et vellykket bryllup, kan en ferie være tiltrængt for et nygift brudepar.

Det nybagte par plejer at tage af sted på bryllupsrejsen sammen, men sådan var tilfældet ikke for et brudepar fra den pakistanske storby Lahore.

Huma Mobin og Arsalaan Sever Bhatt havde planlagt en bryllupsrejse til Grækenland i sidste måned. Det var meningen, at brudgommens forældre skulle med på turen, men planerne gik i vasken, da ægtemanden fik nægtet visum til middelhavslandet.

Hele rejsen var på dette tidspunkt betalt, og derfor valgte den nygifte brud at tage af sted uden sin mand. Det skriver The Daily Mail

Den 10 dage lange bryllupsrejse foregik derfor kun med svigermekanikken, og med en række lattervækkende billeder dokumenterede Huma Mobin sit savn efter sin mand hjemme i Pakistan.

På feriebillederne kan man se, at bananen hænger den forkerte vej i ansigtet på bruden, der på fotografierne står med udstrækte arme og holder om sin fraværende mand:

Læs også: Husker du Randi og Niels? Sådan går det nu

Halvvejs gennem turen skete der det, at den uheldige kvinde tabte sin iPhone i Det Ægæiske Hav, og på en række af rejseminderne kan man se, hvordan hun poserede under middelhavssolen for at vise, at hun både savnede sin mand og telefon:

Huma Mobin blev gift med Arsalaan Sever Bhatt tilbage i december 2015, og faktisk har parret været på én bryllupsrejse sammen, da ægtemanden ikke havde problemer med at få visum til Maldiverne.

Øgruppen i det indiske Ocean sydvest for Indien var destinationen for ægteparrets første og hidtil eneste bryllupsrejse sammen. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip