Kvinde tager på politistationen for at anmelde voldtægt - med mandens penis under armen

Betjente var ved at tabe kæben, da en 32-årig kvinde trådte ind på stationen med et blodigt bevismateriale under armen.

Den indiske kvinde påstod, at hun i dagevis var blevet voldtaget af sin svoger, hvilket til sidst drev hende til en smertefuld handling.

Hun lod til sidst som om, at hun gerne ville i seng med manden, og i et rask håndbevægelse skar hun mandens penis af med et skarpt segl.

De uniformklædte repræsentanter fra ordensmagten gloede med store øjne på det blodige kønsorgan, mens kvinden forklarede dem, at afskæringen var den eneste måde, hun kunne stoppe de seksuelle overgreb.

Politiet skyldte sig ud til byen Churhat i Sindhi-distriktet i det centrale af Indien, og ved seks tiden i går morges gik de ind ad døren til det hus, hvor de påståede voldtægter fandt sted. Det skriver engelske The Mirror

Læs også: Døm selv: Hvem er den værste kvindelige seriemorder nogensinde?

Kvindens ægtemand arbejdede i en andel del af det store land, og derfor boede hun sammen med svogeren, der dog ikke længere var at finde i huset.

Mandens krop blev fundet hængende fra et træ i nærheden af huset, og efterfølgende blev kvinden anholdt for mord.

- Det her er en sjælden form for sag, og det kræver en grundig undersøgelse for at frembringe et korrekt anklageskrift, siger en repræsentant fra politeit til Times of India.

Politiet udtaler til den indiske avis, at kvinden er psykisk stabil og ikke har fortrudt, hvad hun gjorde ved svogeren.  

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip