Kvinde taget i at give et blowjob offentligt på stadion

Amerikanske football-fans er vant til lidt af hvert, når de går på stadion. 

Men hvor det normalt er cheerleaders, der står for den mere sexede underholdning, så tog et par skridt(et) videre, og brugte begivenheden til oralsex på tilskuepladserne, 

Hændelsen udspillede sig søndag til kampen mellem Washington Redskins og Tampa Bay Buccaneers, hvor en fan af hjemmeholdet tilsyneladende ikke mente, hans kvindelige selskab skulle se meget andet end hans underliv under kampen. 

En anden tilskuer på stadion tog billeder af episoden, som han beskriver således. 

- Pigen og fyren med Taylor på ryggen var der med omkring seks andre personer. jeg er rimelig sikker på, det ikke var hans kæreste. De var upassende det meste af kampen. På et tidspunkt forsøgte fyren på det nærmeste at dyrke sex med hende, mens hun havde tøj på, foran alle de andre tilskuere, skriver den anonyme fotograf til Deadspin og fortsætter.

- På et tidspunkt så vi pigen sætte sig på jorden, og hun kom ikke op igen. Det eneste du kunne se var, at hendes hovede bevægede sig frem og tilbage. Man kan se på billedet, at hans bukser hænger lavere, end de burde. 

- De stoppede først, da der kom en person hen til dem og bad dem om at finde et værelse, hvilket de bare grinede højlydt af, skriver fotografen. 

Men for at gøre historien endnu mere bizar, så dukkede der andre vidner op, efter mediet offentliggjorde historien. 

Og de havde billeder, der viste, at fyren med Taylor på ryggen ikke var den eneste, der fandt et fyldt stadion perfekt til en omgang fellatio. 

- Det var ikke den eneste, skriver en twitterbruger ved navn DJ Big Mike, der også overværede den bizarre hændelse, men med en anden modtager. 

 

Dagens Gossip