Kvinde tog makeuppen af på dating-app for at se, hvordan fyrene ville reagere

Mange kvinder har kigget skeptisk på mænd, når de har påstået, at de bedst kunne lide kvinder naturel - altså uden makeup.

Det gælder tilsyneladende også skønhedsbloggeren Alexa Mitchell fra New Mexico i USA. Hun besluttede sig for at udføre et lille socialt eksperiment på dating appen Tinder.

Det skriver Buzzfeed.

Hun postede tre billeder af sig selv uden makeup på datingappen.

Læs også: Hun lægger makeup i den ene side af sit ansigt: Resultatet er vildt

Derefter swipede hun til højre 100 gange. Når man swiper til højre på andres profiler på appen, indikerer man, at man er interesseret i dem. Fem timer senere havde 16 af mændene også indikeret, at de var interesseret i hende.

Men så begyndte den anden del af eksperimentet.

Hun retoucherede billedet af sig selv med en foto-app og gentog proceduren med at swipe til højre på profilerne af 100 tilfældige mænd. Denne gang var resultatet dog noget anderledes. Hele 73 af dem var også interesseret i hende.

 

I tried No makeup v.s makeup on a Tinder profile ... You can already assume which picture was the most popular lol. I used the Relook app to edit my pic on the right. http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3196290/Beauty-vlogger-shows-just-shallow-Tinder-using-barefaced-selfie-watching-matches-soar-250-just-hours-retouches-it.html

Et billede slået op af maicangirl (@maicangirl) den

13. Aug 2015 kl. 12:48 PDT

Faktisk var hun selv overrasket over, at så mange mænd kunne lide billedet uden makeup. Hun havde troet, færre ville matche med hende end de 16, der gjorde.

- Jeg synes, at eksperimentet viser, at mænd, der bruger datingapps som Tinder, responderer mere på et rent og fejlfrit udseende, ikke nødvendigvis tungere makeup og mere overdrevne træk, siger Alexa Mitchell.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip