Kvinde træt af mødre på Facebook: I spiller skuespil - SÅ fedt er det ikke at være mor

Facebook og Instagram er ofter fyldt med billeder af smilende og stolte forældre, der nyder livet med deres skønne og dygtige børn i haven, ved fødselsdagsbordet eller på ferien.

Grædende børn, umulige børn eller udmattede mødre, der nærmest sidder op og sover, mens tårerne løber ned ad kinderne på dem, er sjældent en del af udvalget på sociale medier.

Denne romantiske fremstilling af at være forælder har fået en mor til at slå i bordet og fortælle sin version af virkeligheden. Hendes opsang til andre mødre går nettet rundt og skaber debat. Det skriver The Mirror

Læs også: 6 ting onde mødre har tilfælles

Den engelske blogger, Storm-Manea Ellyatt, der er mor til en lille dreng, er træt af at være vidne til hendes medmødres lyveri om tilværelsen som forælder på sociale medier, som efter hendes mening forvrænger virkeligheden.

Storm-Manea Ellyatts har skrevet et vredt og direkte opslag på Facebook.

“Alle de søde reklamer, mini Nike-sko, kære babyshower-gaver, babyspam på instagram, squad-dates med din mor og forbandede Lacey Laners (børnetøjsfirma) løj for mig.

Ikke en eneste gang så jeg et opslag med en mor låst inde i et skab, hvor hun græd iført gamle og plettede pyjamasbukser, dækket i sved og opkast, mens hun beder til enhver tænkelig Gud om at få styrke og tålmodighed til at gå tilbage til lorteshowet, som nu er hendes liv.

Læs ogsåMor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

Den engang så rolige, balancerede og tålmodige gudinde, som kunne slynge cocktails ned, bande med sejlere og danse uhæmmet til næste eftermiddag, kan næppe føre en samtale, holde sine øjne åbne eller tårerne tilbage fra denne nyfundne lyksalighed.

Og åh, ironien alle hader på et eller andet punkt, men du er nødt til at huske at hade det højt, er et spark i ansigtet på alle dem, der ville give alt for et øjeblik, hvor de hadede det. 

Så poster du billedet, du gør din status til en kliche, fordi du hashtager “elsker det” hashtag “morliv" hashtag "så velsignet”, og når folk spørger dig, siger du med al din kræft efter to timers søvn: "Ærlig talt, det er det mest fantastiske, der er sket for mig.  

Læs også7 ting de fleste gerne ville have vidst, før de blev mor

Og når der ikke er kameraer, mennesker eller nogen, der dømmer dig, bander du det højeste, du kan (selvom det er under din vejrtrækning eller skreget i en pude eller råbt fra fosterstilling, fordi dit barn endelig er faldet i søvn).

På en eller anden måde samler vi vores knuste selv op fra gulvet og forsøger at sammenstykke noget, der minder om en person, for at gøre det hele igen.

Tillykke alle jer fantastiske forældre, som støver jer selv af og gør det igen med et smil af 100 bandeord, knuste sjæle og forhåbentlig med en stærk kaffe eller vin i hånden. I er mit folk."

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip