Kvinde truede betjente med kniv

Det oplyser lederen af lokalpolitiet i Vordingborg, Ove Møller Nielsen, til Dagens.dk.

Kvinden er tidligere dømt for overtrædelse af dyreværnsloven. Her havde hun intet mindre end 35 hunde boende i sit parcelhus. Hun blev frakendt retten til at have dyr, men afgørelsen blev imidlertid påklaget til landsretten, hvor der ikke er faldet afgørelse endnu. I mellemtiden har kvinden anskaffet sig en ny besætning af små hunde.

Betjentene var - via en kendelse - sendt til adressen for at kontrollere de mange hundes trivsel.

»Først ville hun ikke lukke betjentene ind. Derfor blev der tilkaldt en låsesmed. Da betjentene kom ind i huset, fulgte de efter kvinden ud i køkkenet,« fortæller Ove Møller Nielsen til Dagens.dk.

Pludselig greb hun en stor brødkniv og gjorde udfald mod en af betjentene. Den anden betjent var hurtig og fik kollegaen revet væk. De måtte bruge peberspray for at få situationen under kontrol.

Den 55-årige kvinde blev taget med på politistationen og er nu sigtet for vold mod tjenestemand.

»Hun erkender at have trukket kniven, men siger, at hun kun gjorde det for at true,« siger Ove Møller Nielsen, der betragter det som en ærgerlig sag.

»35 hunde er rigtig mange i et parcelhus, så det er en ulykkelig situation. Og det er svært at forestille sig, at hun kan få tilladelse til det. Men det skal retten tage stilling til,« siger han til Dagens.dk.

Efter endt afhøring blev kvinden løsladt torsdag eftermiddag.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip