Kvinde vågner efter koma og afslører noget skræmmende om manden, der vågede over hende

Historien om den 22-årige kinesiske kvinde Lin Yingying går lige nu verden rundt, fordi hendes oplevelser kunne være manuskriptet til en gyserfilm. Det skriver South China Morning Post.

Kvinden boede og arbejdede i et bageri sammen med sin dengang 22-årige kæreste Liu Fenghe, da hun blev indlagt med svære hovedskader og blev lagt i koma.

Der lå hun i fem måneder fra september 2014 til februar 2015, mens kæresten Liu vågede over hende og betalte hendes hospitalsregninger på over 200.000 yuan (cirka 208.000 kroner). Han blev fremstillet som en romantisk helt i medierne, som fulgte sagen om det unge par.

Læs også: Kvinde vågner op af koma, da hun hører lyden, som ingen mor kan ignorere

I februar kom Lin hjem til sine forældre, som ville passe hende, efter at Liu havde forbudt dem at besøge hende de første mange måneder.

Lin vågnede mirakuløst fra sit koma i maj 2015, og her kunne hun endelig fortælle sin familie, at det var Liu, der havde tæsket hende, fordi hun kom til at brænde noget brød på i bageriet. Skaderne var så voldsomme, at hun som bekendt endte i koma.

Lin har ikke turde stå frem med sin historie før nu, på grund af frygt for Liu, der har slået hende mange gange før, hun endte i koma, samt chokket over, at hendes overfaldsmand havde siddet ved hendes side i alle månederne.

Hendes far overtalte hende dog til det for at advare andre mod Liu og opfordre kvinder til at gå fra deres voldelige mænd i tide. Desuden sagde faderen, at Lin “jo allerede var død én gang, hvad mere er du bange for nu. Det er på tide at se sandheden i øjnene”.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip