Kvinde ville købe en brugt juice-maskinen til sin cancerramte mor - så fik hun verdens bedste overraskelse

Cara Duggan fra Belfasts mor lider af kræft i spiserøret i stadie fire. På grund af kemoterapien har hun svært ved at tage mad til sig.

Derfor ønskede datteren at købe en juicemaskine, så moderen kunne få maksimal næring. Men pengene er små, fordi kræftbehandlingen er dyr.

Derfor besluttede Cara Duggan sig for at købe en brugt på køb og salg-siden Gumtree. Så fik hun en kæmpe overraskelse.

Hun skrev til en person i London for at høre, om hun kunne betale juiceren over PayPal og sende den til hende med posten. Efterfølgende har hun lagt korrespondancen på Facebook.

- Hej, jeg tænkte på, om du stadig har din nutribullet til salg, og hvis du i så fald kunne sende den med posten? Jeg kan betale over PayPal, så vi begge er beskyttede? Jeg har ledt efter en i forbindelse med min mors kræftbehandling, men jeg har bare ikke råd til nyprisen på 130 pund (1300 kroner, red). Mange tak! Cara, skrev hun.

Læs også: Se, hvordan han overrasker sin kone og fortæller hende, hun er gravid

- Jeg er ked af at høre om din mors kræft. Bare send din adresse, så sender jeg den til dig, og du behøver ikke betale for det. Jeg beder også for din mor. Og hvis der er noget, jeg kan gøre, så lad mig endelig vide det, svarede sælgeren.

- Hej, det er så venligt, men vi vil helt ærligt gerne betale, hvis du kan sende din PayPal-adresse? Vores er (adresse slettet). Bønner bliver der sat stor pris på, hendes kræft er meget fremskreden, men vi forbliver positive og vil gerne give hende grønne juicer for at hjælpe med behandlingen, så tror en nutribullet vil være god! Mange tak, Cara, svarede hun tilbage.

Men så tog samtalen en drejning.

- Din fast track-order er indgivet til Belfast Bloomfield Avenue. FT503222 er klar fra nu indtil den 12. august 2015., lød en besked, som blev efterfulgt af:

- Den er betalt nu. Hent den venligst i dag, for jeg vil ikke have, at du og din mor skal vente på en nutribullet. Hvis der er nogen problemer med at hente ordren eller du behøver information for at hente den, så tøv ikke med at kontakte mig.

Så var forvirringen total.

- Jeg er forvirret! Har du købt en ny?! Hvordan er den klar i dag?, spurgte Cara Duggan.

Læs også: Brudepar dropper festen: Donerer maden til 4000 syriske flygtninge

- Ja, jeg købte en ny, og den er betalt. Du skal bare hente den, svarede personen.

- Gode Gud! Hvorfor er du så venlig! Tak så mange, mange, mange gange! Jeg ved ikke engang, hvad jeg skal sige! Mit barn sover, men når han vågner henter jeg den. Tusind tak!

Men personen ville ikke takkes.

- Du skal ikke takke mig. Faktisk takket være dig får jeg muligheden for at hjælpe.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip