Kvinde vinder knap 350.000 kroner - så gjorde hun noget de færreste gør

Skrevet af Emil Martesen

01/03/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Så gjorde hun noget de færreste gør.

Dagens topnyheder

En rørende fortælling fra Maryland, USA, blev en kvindes hverdag vendt op og ned, da hun opdagede, at et lotteri havde forandret hendes liv langt mere end forventet.

Hun troede ved første øjekast, at hun var den heldige vinder af 5.000 dollars, men til hendes store forbløffelse viste et nyt tjek af hendes Power Cash-lotteriseddel via en app, at beløbet i virkeligheden lød på hele 50.000 dollars - svarende til intet mindre end 344.000 kroner.

Det skriver L'independant.fr.

Denne nybagte millionær, en mor til to små børn, blev overmandet af en så intens frygt for at miste sit guldæg, at hun valgte at barrikadere sig i sit eget hjem.

Frygten for indbrud og tanken om at nogen med onde hensigter kunne stjæle hendes nyvundne rigdom, fik hende til at træffe ekstreme forholdsregler.

Ifølge et interview med The Mirror tog hun ikke blot et par dages fri fra arbejde for at vogte over sin værdifulde seddel, men ventede også flere dage på, at hendes mand skulle vende hjem fra Baltimore, som ligger 350 kilometer væk, før hun følte sig sikker nok til at genoptage en normal tilværelse.