Kvinde voldtaget på Nørrebro efter gadefesten Distortion

Skrevet af admin

02/06/2016

Dagens topnyheder

En 19-årig kvinde er ifølge politiet blevet voldtaget efter gadefesten Distortion natten til torsdag.

Voldtægten skete klokken 00.15 ved Dronning Louises Bro i København, oplyser Henrik Vedel, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

- Der har været så meget kontakt, at vi betegner det som en voldtægt, men overfaldsmanden har ikke kunnet gennemføre det, fordi offeret har slået fra sig under overfaldet, siger efterforskningsleder Henrik Vedel fra Københavns Politi.

Henrik Vedel understreger, at der ikke "kun" er tale om et voldtægtsforsøg. De mange slag fra offeret sendte imidlertid gerningsmanden på flugt.

- Kvinden opholder sig på et grønt areal, og hun bliver overfaldet og kortvarigt voldtaget.

- Der er fyldt med mennesker rundt omkring i området, fordi musikken efter Distortion lige er blevet lukket ned. Der er stadig gang i den, så det er ikke sikkert, at nogen for alvor har opdaget, at der sker noget, siger efterforskningslederen.

Han oplyser, at der er mørkt på stedet i gerningsøjeblikket, så offeret har ikke kunnet give et signalement af gerningsmanden.

Politiet har afhørt vidner og efterforsket gerningsstedet. Henrik Vedel oplyser, at efterforskningen fortsætter, og man hører gerne fra vidner.

/ritzau/