Kvindelig komiker til fest med hash i tasken

Skrevet af admin

26/08/2014
Telefon, tyggegummi ... og en hashpibe. Det var, hvad komikeren Sarah Silverman havde med i sin lille håndtaske til årets Emmy-uddeling.Som en del af optakten til det store prisuddelingsshow stod den mangeårige røde løber-værtinde Giuliana Rancic klar for at høre, hvad kendisserne havde lagt ned i håndtasker.Hun åbnede Silvermans guldfarvede clutch og trak med løftede øjenbryn en hashpibe op af komikerens taske.- Det er min pot. Flydende pot, sagde Silverman til den noget chokerede værtinde.Blandt pressen blev det hurtigt rygtet, at Silverman havde medbragt en pibe med fjolletobak i, og det fik en journalist fra tv-kanalen NBC til efter prisuddelingsshowet at spørge, om Silverman var skæv lige nu.- Nej, det er til at ryge senere, svarede hun og understregede, at hashpiben var lovlig.- Jeg kan bare godt lide at tage et hvæs nu og da.Sidste år fortalte komikeren, at hun havde meget få erindringer, fordi hun røg pot.Sarah Silverman vandt i øvrigt en Emmy-statuette for sine manuskripter. Derudover har den sjove kvinde endnu en statuette stående derhjemme, som hun vandt i 2008 som tekstforfatter på ekskærestens, komiker Jimmy Kimmel, show.Se værtinden Giuliana Rancic trække Sarah Silvermans hashpibe op af håndtasken til Emmy-uddelingen her: https://www.youtube.com/watch?v=2Bv3YjKzbH4Newspaq

Dagens topnyheder

Telefon, tyggegummi ... og en hashpibe. Det var, hvad komikeren Sarah Silverman havde med i sin lille håndtaske til årets Emmy-uddeling.

Som en del af optakten til det store prisuddelingsshow stod den mangeårige røde løber-værtinde Giuliana Rancic klar for at høre, hvad kendisserne havde lagt ned i håndtasker.

Hun åbnede Silvermans guldfarvede clutch og trak med løftede øjenbryn en hashpibe op af komikerens taske.

- Det er min pot. Flydende pot, sagde Silverman til den noget chokerede værtinde.

Blandt pressen blev det hurtigt rygtet, at Silverman havde medbragt en pibe med fjolletobak i, og det fik en journalist fra tv-kanalen NBC til efter prisuddelingsshowet at spørge, om Silverman var skæv lige nu.

- Nej, det er til at ryge senere, svarede hun og understregede, at hashpiben var lovlig.

- Jeg kan bare godt lide at tage et hvæs nu og da.

Sidste år fortalte komikeren, at hun havde meget få erindringer, fordi hun røg pot.

Sarah Silverman vandt i øvrigt en Emmy-statuette for sine manuskripter. Derudover har den sjove kvinde endnu en statuette stående derhjemme, som hun vandt i 2008 som tekstforfatter på ekskærestens, komiker Jimmy Kimmel, show.

Se værtinden Giuliana Rancic trække Sarah Silvermans hashpibe op af håndtasken til Emmy-uddelingen her: https://www.youtube.com/watch?v=2Bv3YjKzbH4

Newspaq