Kvindelig kontrollør ville se billet, men blev sparket i brystet: Hvem er gerningsmanden?

OPDATERET KL. 15:00: Politiet oplyser, at de med hjælp fra henvendelser fra borgere nu har fundet frem til den unge mand, der erkender episoden og er sigtet. 

Københavns Vestegns Politi har fredag morgen valgt at offentliggøre overvågningsbilleder af en ung mand mistænkt for vold mod en togkontrollør på s-togsstrækningen Linje E tæt ved stationen Vallensbæk vest for København.

Kontrolløren blev sparket i brystet, da hun den 17. september 2015 klokken lidt ti om aftenen bad en ung mand om at vise billet. 

Efter sparket løb den unge mand fra stedet og forlod toget på Vallensbæk Station.

Københavns Vestegns Politi beskriver manden som170-175 cm høj, 17-20 år, spinkel af bygning og med kort sort hår.

Han var iført sorte bukser, sort jakke med en grålig trøje under.

I forbindelse med efterforskningen har politiet sikret overvågningsfoto fra det tog, hvor overfaldet fandt sted. På de fotos politiet nu offentliggør, kan man se den unge mand, umiddelbart inden overfaldet på togrevisoren.

- Vi har iværksat en række efterforskningsskridt i forsøget på at finde voldsmanden – men uden held. Nu vælger vi at offentliggøre overvågningsfoto og håber at offentligheden kan hjælpe, selv om sagen ligger tilbage i tiden, siger efterforskningsleder ved Københavns Vestegns Politi Steen Ørskov Larsen.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes på telefon 43861448, hvis man kan genkende den unge mand eller i øvrigt har oplysninger i sagen. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip