Kvindelig musiker har modtaget chikanemails fra mænd i 10 år: Nu lægger hun dem på nettet

- Jeg vil jage en pige, der ligner dig mest muligt (jeg bliver vel nødt til at gætte din vægt). Du ser så dejligt tynd ud, og det er præcist sådan, jeg kan lide dem.

Kommentarer som ovenstående har violinisten Mia Matsumiya modtaget tusindvis af. Mænd fra alle verdensdele skriver til hende med mildest talt ublu beskeder, og en dag fik hun nok.

Beskederne begyndte at strømme ind, da hun første gang gik på scenen. For nogle år siden overvejede hun at lave en bog med beskederne – ’til antropologisk brug’, som hun humoristisk siger ifølge Washington Post.

Men hun ombestemte sig og lægger i stedet beskederne ud til skue for alle interesserede:

- Jeg har fået 1.000 plus beskeder fra mennesker, der er klamme, mærkelige, eller fetishister gennem de sidste 10 år. Jeg har besluttet at poste dem alle, skriver musikeren på sin Instagramprofil.

En mand skriver følgende:

- Hvordan vil det føles for dig, hvis jeg trænger ind i dig? Er du jomfru?

Læs også: Medina i retten: Psykisk syg stalker tror, hun har stjålet hans sæd

En anden mand skriver, at han gerne vil donere penge til Mia Matsumiya, der lider af en sygdom, men at, der bare er én ting, han vil have igen:

- Jeg er hypnotiseret af din skønhed, og jeg vil kun forlange én ting til gengæld: At gå i seng med dig én nat og blive omsluttet af din kærlighed. At føle din bløde berøring og rører ved din krop og sjæl. Bare en nat. Det ville gøre mig til et gladere menneske, fordi du er det værd. Bliv endelig ikke stødt eller frastødt af min henvendelse. Jeg vil vente på dit svar. Hvad end det er, ja eller nej, så vil jeg forstå det. Kærlig hilsen Michael.

Selv hendes knogler vækker opsigt blandt stalkerne:

- Du har en fantastisk knoglestruktur, og jeg vil gerne gå ud med dig. Sådan er det. PS – hvis du skulle udslette en hel race, hvilken en skulle det så være?

Du kan læse samtlige beskeder på instagram-profilen "perv_magnet".

ljfsjbdf

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip