Kvindelig turist forsvandt på islandsk bustur - du gætter aldrig, hvor de fandt hende

En gruppe turister var på busrundrejse i det sydlige islandske højland. De endte med at bruge en hel aften på at lede efter én af passagererne, kun for til sidst at finde hende blandt eftersøgningsholdet.

Det skriver Toronto Sun.

Episoden opstod, viste det sig, fordi en af de kvindelige turister kort havde forladt bussen for at skifte tøj og friske sig op.

Da hun kom tilbage, kunne de andre passagerer ikke kende hende, og inden længe lød beskeden, at der manglede en kvinde blandt turisterne i bussen.

Kvinden kunne ikke genkende sig selv ud fra den beskrivelse, der blev givet af hende, så hun meldte sig helt naturligt til at lede efter den forsvundne turist - fuldstændigt uvidende om, at det var hende selv.

Over 50 mennesker brugte således hele lørdag aften, både til fods og i biler, på at lede efter den efter den eftersøgte, og kystvagten skulle lige til også at sætte en helikopter ind i jagten.

Men omkring klokken 3 om natten blev det klart, at kvinden faktisk var at finde blandt de frivillige på eftersøgningsholdet, og det hele blev afblæst.

Dagens Gossip