Kvindelige politikere forundrede over »rablende« præst

»Tiden begynder at nærme sig, hvor det måske er på sin plads at begynde at se på aldersgrænser i forhold til politik, hæve aldersgrænsen for at sidde i Folketinget eller i et byråd og hæve valgretsalderen,« skriver han i debatindlægget, hvor han særligt går til de unge kvinder.

»Der er gået »X-Factor« i politikken. Smukke unge kvinder, to af de rømmede fra SF, forførende øjne som en Astrid Krag og flere til. Hvem kan ikke fornemme det helt ned i tæerne? Læber med rødt, som enhver rigtig mand ved, hvad kan bruges til,« skriver Uffe Vestergaard Pedersen og slutter af med ordene:

»Selvfølgelig vil man komme til at savne de frække trutmunde, men demokratiet må komme i første række«.

Debatindlægget har fået flere kvindelige politikere til tasterne.

»Det var dog den største omgang gammeldags sludder! Jeg er en af Folketingets yngste politikere, og tilmed kvinde. Jeg tror ikke at jeg er blevet valgt på baggrund af min alder eller mit køn. Jeg tror jeg er blevet valgt på baggrund af den politik Enhedslisten står for,« skriver Rosa Lund (Ø) på sin Facebook-profil og tilføjer:

»Lad os nu for helvede gøre op med at politik kun er for gamle mænd i jakkesæt.«

Også sundhedsminister Astrid Krag (SF) undrer sig over indlægget.

»Godt nok en underlig præst de har i Vester Vedsted,« skriver hun, mens SFU-formand Gry Möger Poulsen har lagt et billede på Facebook af sig selv med røde læber og teksten:

»Har givet læberne en ekstra tur i en lille fredagsprotest mod den rablende sognepræst fra Vester Vedsted..;)«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip