Kvinden forventer en helt almindelig fødsel, men så begynder lægerne at hviske til hinanden

Det siges, at storken kommer med de små babyer, men i sjældne tilfælde sker der det, at fuglen glemmer at tage emballagen med sig igen, hvilket en fascinerende videooptagelse fra Venezuela viser.

I videoen kan man se en gravid kvinde ved navn Jasmine Perez, der forventede en helt almindelig fødsel, og som derfor blev en smule nervøse, da lægerne begyndte at hviske ophidsede til hinanden under fødsel.

Der var dog ikke grund til de dårlige nerver – også selvom lægerne var ved at overvære noget ganske sjældent i forbindelse med en fødsel.

Læs også: Far ser videooptagelse af sin datters fødsel og opdager noget, som han ikke så første gang

Det nyfødte barn blev født med en intakt fosterhinde, hvilket er et usædvanligt syn, da fosterhinden i de flestetilfælde brister i forbindelse med fødslen, eller også prikker jordemoderen hul på hinden for at fremprovokere vandafgangen.

I videoen kan man se, hvordan barnet befinder sig i fosterhinden, der har til formål at beskytte barnet mod stød under graviditeten.

Til sidst bryder lægerne hinden, og det nyfødte barn snapper efter vejret og vrider sig rundt i et par første handlinger her i tilværelsen. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip