Kvinden træder ind ad døren til McDonald's, da hun ser medarbejderen sætte sig ned over for en mand

Over 30.000 mennesker har trykket på 'synes godt om'-knappen ved et Facebook-opslag, der er skrevet af en sulten kvinde fra Taiwan.

Tidligere på måneden gik hun ind ad døren til den lokale McDonald's i det sydlige Taiwan, hvor hun straks lagde mærke til den unge medarbejder, der nu roses til skyerne på de sociale medier i det østasiatiske land.

På fotoet kan man se, hvordan medarbejderen hjælper en handikappet mand med at spise et af burgerkædens populære måltider.

Under fotoet, der blev lagt på nettet i onsdags, skriver den unge kvinde følgende besked:

- Mennesker som dette er vores samfund ved at løbe tør for. Den anden dag var jeg inde på McDonald's med en ven for at købe noget natmad, da vi så dette og blev meget rørt, skriver Li Ting.

- Ikke på grund af medarbejderens handling og ulejlighed, men på grund af hans ømhed og tålmodighed over for personen, som han hjalp med at bide i burgeren, fortsætter kvinden.

Ifølge Apple Daily er den tålmodige medarbejder en 19-årig universitetsstuderende ved navn Han.

Læs også: Mand lever i månedsvis med en BigMac som kæledyr: Sådan sluttede deres bizarre 'venskab'

I to år har han arbejdet for burgerkæden i sin fritid, og en talsmand for McDonald's forklarer, at Han lagde mærke til, at kunden havde svært ved at spise burgeren.

Den unge medarbejder spurgte, om han kunne hjælpe, og dét tilbød afslog den sultne kunde ikke.

Ifølge engeske Daily Mail var restauranten proppet med kunder, men alligevel tog Han sig tiden til at hjælpe manden med at få noget mad.

Han har nu modtaget masser af rosende ord fra både folk på nettet og lederne af McDonald's-restauranten i byen Pingtung.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

Dagens Gossip