Kvinder afslører: Sådan skal min sexpartners krop være

Mediernes kropsideal for mænd er høje og veltrænede hankønsvæsener uden fedt på sidebenene. Men hvad vil helt almindelige kvinder egentlig helst have for en kropstype, når de skal vælge manden i deres liv?

Svaret vil nok komme bag på mange mænd. For kvinder vil gerne have en buttet eller lettere overvægtig mand, afslører en nyere undersøgelse, hvor 2544 britiske kvinder skulle angive, hvilken kropstype de helst ville have sex med. Det skriver People

Læs også: 13 virkelig mærkelige ting kvinder gør med deres bryster

For flertallet af kvinderne (38 procent) faldt valget på en buttet mand. Mens kun 21 procent af kvinderne foretrak en muskuløs og atletisk mand.

- Det faktum, at så mange kvinder foretrækker sex med buttede mænd, viser, at store muskler ikke betyder alt, men det er det indeni, der tæller, udtaler lægen bag studiet, Darrell Freman.

Læs også: Radiostation deler nøgenbilleder af Søs Fenger

Årsagerne til, at kvinderne går efter en mand med lidt ekstra på sidebenene, handler ifølge kvinderne om, at disse mænd er mere optagede af at behage kvinden end dem selv, at de er mere omsorgsfulde og forsigtige og endelig at de gør kvinde mere selvbevidste om sin egen krop.

Det må siges at være gode nyheder til de mange mænd, der ikke lever op til det klassiske kropsideal. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip