Kvinder med denne slags overlæbe har størst chance for at få orgasme

Skrevet af Christina Ledertoug

29/06/2016

Dagens topnyheder

Får min bedste veninde gode orgasmer, eller hvordan med naboen, får hun orgasme under sex?

Der findes spørgsmål, som synes for upassende at stille. Men du behøver faktisk bare at kigge på deres læber for at finde svaret uden at spørge.

For i en undersøgelse fra 2011 publiceret i tidskriftet Journal of Sexual Medicine, påvises det, at kvinder med en helt bestemt slags overlæbe oftere får orgasmer og også bedre orgasmer.

I studiet undersøgte professor i psykologi ved University of vest for Skotland, Stuart Brody, 258 kvinder, som fortalte om frekvensen af deres forskellige seksuelle aktiviteter og tilsvarende orgasmer, alder og hvilken form deres overlæbe havde.

Og her viste det sig, at kvinder, der havde en fremtrædende bue i overlæben, også kaldet Amor buen, havde en større chance for at få vaginal orgasme end kvinder med en mere lige overlæbe.

Læs også: Eksperter slår fast: Hun har den perfekte kvindekrop

Da studiet blev publiceret tilbage i 2011 mødte det dog noget modstand i forhold til konklusionerne af undersøgelsen.

Som i en artikel fra nbcnews, hvor der blandt andet blev stillet spørgsmåls tegn ved, om kvinderne selv var godt nok i stand til selv at bedømme helt præcist deres læbes karakteristika.

Eller om det ikke burde have været en ekspert inde over til at bedømme læbens form.

Ligesom anatomisk undersøgelse har vist, at et foster muligvis allerede ved uge 17 af dets udvikling har udviklet læbens form.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler: