Kvinder skriver anonymt om, hvad der skal til for at få dem til at komme

Det er ingen hemmelighed, at mange kvinder har svært ved at få orgasmer med en partner. Der skal ofte rigtig meget til.

I en stribe tekster om emnet, som er lagt på Tumblr under titlen How to make me cum, har 72 anonyme kvinder valgt at beskrive deres erfaringer med at komme. 

Nogle af dem er skrevet som et brev til deres ekskæreste, andre er skrevet som en guide til deres fremtidige partner.

De personlige beretninger vidner først og fremmest om, at kvinder er vidt forskellige - med vidt forskellige behov (ingen overraskelse der). Dernæst giver de indblik i, hvad der i hvert fald IKKE virker i sengen:

- Jeg gik altid ned på dig. Du gik aldrig ned på mig. Du gav mig finger og var tydeligt irriteret over, hvor længe det tog. Det gjorde mig utrolig nervøs. Hver. Eneste. Gang. Du kedede dig tydeligvis, så ligemeget hvor meget jeg koncentrerede mig, skete der ikke noget. Krop og hjerne adskilt er ikke en opskrift på en orgasme, skriver en kvinde i essay nummer 71.

En anden anonym kvinde har en helt klar idé om, hvad hendes partner skal gøre for tilfredsstille hende.

- Ja, det der med 'kys mig over hele min krop, indtil jeg tigger dig om sex' er en kliché, men det er fordi, at det er fucking hot, og det fucking virker, og de fleste fyre er sindssygt dovne og gider ikke. Vær den fyr, der gør det, og så vil jeg tænke: 'Damn, denne her fyr er en passioneret elsker. Han er ægte.' Jeg vil være lidt intimideret, hvilket vil få mig til at føle mig sårbar, hvilket er det samme som at pille mine trusser af spirituelt/følelsesmæssigt.

Hun tilføjer, at når en fyr går ned på hende, så må han for alt i verden ikke lade sin tunge blive helt hård og spids. Og så skal han heller ikke pludselig ændre tempo og rytme:

- For mig er det et spørgsmål om tid. Så forbered dig på at hænge ud dernede og blive ved i et stykke tid. Hvis jeg siger, at jeg er ved at komme, så skal du ikke pludselig gøre det hurtigere og hårdere. Bare bliv ved med at gøre det samme som før. Det er sådan, at vi kom hertil, lyder anvisningen.

Find flere anonyme råd i den saftige samling af essays HER.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip