Kvindes kæreste borer hul i væggen på badeværelset - nu skal han i fængsel

En 63-årig mand fra Storbritannien var angiveligt så besat af sin unge steddatter, at han borede et hul i badeværelsesvæggen for at kunne belure hende, når hun gik i bad.

Manden har netop være for retten Warwick Crown Court og blev idømt 16 måneders fængsel. Det skriver The Mirror.

Han og pigens mor flyttede sammen i 2005, da pigen var omkring 14 år gammel. Lige før jul samme år forsøgte han at få hende til at løfte sin bluse, hvilket pigen fandt ubehageligt. Ved en senere lejlighed på en udenlandsferie bad han hende om at vise sine bryster til ham. Endnu engang nægtede pigen, selvom han truede med at smide hende ud hjemmefra.

Som 16- eller 17-årig i 2008 var hun på vej i bad, da hun lod mærke til et hul i væggen tæt på knagen med håndklæder. Pigen så angiveligt et øje blinke igennem hullet og indså, at det var stedfaren, der lurede på hende fra morens soveværelse. Derfor tog hun hurtigt tøj på og gik ind i soveværelset for at konfrontere ham.

Her så hun, at han stillede nogle bøger på plads på en hylde - tilsyneladende for at skjule det hul, som han havde luret på hende igennem. Pigens mor bad efterfølgende manden om at forlade hjemmet. Hullet i væggen blev fyldt op.

Men efter et par år fra hinanden, genoptog moderen forholdet til manden. I april i år gentog misseren sig så.

Den nu 20-årige pige var igen på vej i bad, da hun lod mærke til et nyt hul i væggen. Denne gang under vasken. Hun skreg og løb ud af badeværelset for at konfrontere moderens kæreste.

Derefter anmeldte hun sagen til politiet.

Læs også: Hårde danske militær-fyre ser My Little Pony: Det hjælper os i kampen mod posttraumatisk stress

Han blev anholdt og tilstod den seneste lure-episode, men nægtede sig skyldig i den første og i at have bedt hende vise sine bryster, da hun var 14 år gammel. Han blev dog dømt for det hele.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip