Kvist bænket i Stuttgart-ydmygelse

Selvom der var al mulig grund til at ændre på Stuttgarts præstation kom William Kvist slet ikke på banen, hvilket må give yderligere anledning til bekymring for den danske landsholdsspiller, der i foråret har haft svært ved at spille sig på holdkortet.

I München fortsatte Bayern-maskinen sit triumftog, selvom det denne gang kun blev til en kneben sejr på 1-0 over Freiburg. Champions League-semifinalisterne stillede med et reservespækket hold, hvilket gav plads til Xherdan Shakiri, der tegnede sig for kampens enlige scoring. Desværre var der ikke plads til danske Pierre-Emile Højbjerg.

Det var der til gengæld til Jannik Vestergaard, der spillede hele kampen for Hoffenheim. Han kunne efter kampen juble over en hårdt tiltrængt 2-1-sejr over Nürnberg. Hoffenheim har nu "blot" tre point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Derudover vandt Wolfsburg - uden danskere på holdkortet - 3-1 over Borussia Mönchengladbach, mens Leverkusen sejrede med 1-0 over Werder Bremen.Dermed sidder Leverkusen sikkert på tredjepladsen i den tyske Bundesliga.

Dagens Gossip