Kvist er tilbage til sit tyske udgangspunkt

Det var måske ikke lige det, William Kvist havde håbet på, da han sagde ja til at blive lejet ud til engelske Fulham fra tyske Stuttgart.

Med fyringen af manager Rene Meulensteen og ansættelsen af tyske Felix Magath må danskeren i hvert fald konstatere, at forudsætningerne i hans nye klub allerede har ændret sig markant på få uger.

- Det bliver noget andet end Rene Meulensteen, som har en mere hollandsk og engelsk stil, hvor Felix Magath har en mere tysk stil. Jeg håber meget, at han kan være med til at redde klubben, som jeg allerede holder meget af, siger Kvist i en video på sin Facebook-side.

Han lægger ikke skjul på, at det ikke lige var det, han skiftede klub for.

- Jeg havde egentlig glædet mig til engelsk træningskultur og miljø og spillestil. Men nu må det blive tysk igen, og det er måske godt nok.

- Jeg kender den jo i hvert fald og de ændringer, der formentlig vil komme. Jeg kender også til den tyske mentalitet og det, der følger med, siger den tidligere landsholdsspiller.

Fulham bad i første omgang kun Rene Meulensteen om at træde tilbage fra managerposten, men fyrede ham ikke.

Sent tirsdag aften meddelte klubben dog, at den tidligere Brøndby-træner var blevet afskediget sammen med fire andre fra staben omkring holdet.

Det er sket for at give plads til de folk, som Felix Magath gerne vil have omkring sig i Fulham. Det drejer sig blandt andre om Thomas Oral, der skal træne førsteholdet, og Werner Leuthard, der får ansvar for den fysiske træning.

Det er første gang, at Felix Magath forsøger sig uden for Bundesligaen. Den 60-årige tysker har næsten 20 års erfaring som træner og har arbejdet for tyske storklubber som Hamburger SV, Bayern München og Schalke 04.

/ritzau/

Dagens Gossip