Kvist og Stuttgart skuffer hjemme mod Nürnberg

26/10/2013

Også efter sæsonens 10. bundesligakamp er 1. FC Nürnberg uden sejr, men 1-1-resultat på udebane mod VfB Stuttgart kan trods alt betegnes som godkendt.

Den danske landsholdsspiller William Kvist spillede hele kampen for Stuttgarts værter, der allerede i det tredje minut kom foran, da angriberen Vedad Ibisevic scorede til 1-0 på et straffespark.

Hollænderen Gertjan Verbeek havde sin første kamp som Nürnberg-træner efter fyringen af Michael Wiesinger tidligere på måneden. Og den nye træner kunne glæde sig over Josip Drmic' 1-1-udligning blot tre minutter efter Stuttgarts føringsmål.

Med det ene point rykker Stuttgart op på sjettepladsen inden weekendens øvrige kampe. Kvists klub har 13 point efter 10 kampe, mens Nürnberg er tredjesidst med syv point.