Kvist tror på spilletid for Fulham

Der var tiltrængt spilletid til William Kvist i onsdagens landskamp mellem England og Danmark.

Den tidligere FC København-spiller blev i januar udlejet til Premier League-klubben Fulham, men kort efter skiftede klubben manager, og det har ikke gavnet danskeren.

Den nye chef, Felix Magath, har indtil videre ikke fundet plads til landsholdsspilleren i startopstillingen, men måske lykkedes det med England-kampen at overbevise tyskeren om, at Kvist fortjener chancen. Det håber midtbanespilleren i hvert fald.

- Jeg håber altid, at min træner kigger med, når jeg spiller for landsholdet. Han har kun været i Fulham i tre uger, så jeg er sikker på, at jeg nok skal komme til at spille.

- Og det kunne allerede blive mod Cardiff på lørdag. Hvorfor ikke? Vi har kun fået ét point i de seneste to kampe, så det kunne sagtens være, siger Kvist.

Han er glad for, at det blev til fuld spilletid mod England og tror, at det uanset Magaths bedømmelse af indsatsen øger chancerne for at komme på holdet i Fulham.

- Det er dejligt at få 90 minutter, for det gør, at kampformen går den rigtige vej, siger han.

Opgøret mod Cardiff er uhyre vigtigt for Fulham, der ligger sidst i tabellen. Cardiff ligger næstsidst med blot ét point mere end London-klubben.

/ritzau/

Dagens Gossip