Kvist udskiftet i nyt Stuttgart-nederlag

30/11/2013

Den danske landsholdsspiller William Kvist og hans tyske klub VfB Stuttgart må kæmpe hårdt for at skrabe point sammen i øjeblikket.

Lørdag aften tabte sydtyskerne med 0-3 på udebane til Schalke 04 i Bundesligaen og noterede sig dermed for det tredje nederlag i de seneste fire kampe.

Kvist startede som sædvanlig på Stuttgarts centrale midtbane, men blev taget ud efter lidt mere end en times spil, da træner Thomas Schneider forsøgte at vende slaget, da Stuttgart var kommet to mål bagud.

Det var farlige Jefferson Farfan, der sendte hjemmeholdet på kurs mod sejren ved at stå for de to første scoringer.

Først sendte han bolden i nettet med et skråskud fra højre side af straffesparksfeltet, og kort efter pausen udnyttede han et straffespark begået mod talentfulde Julian Draxler.

10 minutter før tid fjernede Jermaine Jones den sidste rest af tvivl om resultatet, da han tørt huggede bolden i mål fra lang afstand.

Med sejren rykker Schalke op på femtepladsen med 24 point lige efter Borussia Mönchengladbach, der har en kamp til gode.

Der er dog langt op til førertrioen, hvor rivalerne Dortmund er tættest på med sine 31 point.

Stuttgart befinder sig midt i rækken med 16 point, og den effekt, der kom, da man erstattede træner Bruno Labbadia med Thomas Schneider, ser foreløbig ud til at have fortaget sig.