Kvist: Vi skal ikke gøre det til et problem

Mens resten af det danske fodboldlandshold afmonterede Tjekkiet på udebane fredag aften med en 3-0-sejr, sad William Kvist hjemme på Østerbro i København og så kampen med en kammerat.

Stuttgart-spilleren havde karantæne til landskampen og havde i den forbindelse fået lov til at blive hjemme og hvile en skavank i den ene fod efter Stuttgarts seneste Bundesliga-kamp.

Lørdag stødte han så til de resterende landsholdsspillere på Hotel Marienlyst i Helsingør, og her forsikrede han, at han er helt klar til kampen.

- Stuttgart ville gerne beholde mig dernede efter kampen mod Frankfurt for at sikre, at foden havde det godt, så jeg ikke tog af sted skadet. Det har været aftalt fra start med doktoren, Morten (Olsen, red.) og Stuttgart, at vi lige så ugen an, og så stødte jeg til her lørdag, siger Willam Kvist.

Kvist har længe været Morten Olsens fortrukne valg til én af de to centrale midtbanepladser, hvor Niki Zimling og Nicolai Stokholm huserede mod Tjekkiet, men den tidligere FCK-spiller føler sig ikke sikker på en startplads på tirsdag 

- Det skal man spørge Morten om. Jeg syntes ikke, at man skal gøre det til et problem, at der er kommet en mand mere med omkring midtbanen, så det er kun positivt. Men der er ingen tvivl om, at de 11, der spillede mod Tjekkiet, gjorde det rigtig godt, siger Kvist og fortsætter i samme åndedrag:

- Man kan sige, at hele holdet gjorde det rigtig godt, og de to gjorde det godt. Flot mål af Niki, så en superpræstation at vinde 3-0.Danmark møder Bulgarien på tirsdag i Parken.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip